Bol’s textile & Ankara
- 11.05.2013
Evlerin süslemelerinin tamamlayıcısı olan ev aksesuarları bir birinden şık cıvıl cıvıl kırlet modelleri, gelin bohçası, perde ve yatak örtüleri 2013 desenleri ile Bol’s textilde.
Haber: Emel BENLİ & ANKARA
Ankara Siteler’de bir dede mesleği olan mobilya sektörünün her aşamasında tecrübe ve birikimlerini döşeme sektörüne yansıtarak 2005 yılında döşemelik satış mağazasını hizmete açan Bol’s textil döşemelikte ki ve ev aksesuarında ki moda trendini her yıl olduğu gibi bu yılda sizler için yakaladı.
Mağazalarında döşemelik kadife, şönül kumaş, perdelik duck bezi, kırlent yatak örtüsü markalaşmış microfibers ürünleri ve dijital baskı ile hizmet vermektedir.
Son aylarda duck bezlerinin gündemi teşkil etmesi ile birlikte, çeşitliliğine dahada ağırlık veren bol’s textile fonluk ve masa örtülük olarak kullanılan duck bezini, perdelik olarak hayata geçiriyor.
Bununlada kalmayarak bünyelerinde bulunan tüm ürünlerde kesim ve kartela dağıtımı yapan Bol’s textilinin ürünlerinin büyük bir çoğunluğu el işçiliği olup istenilen ölçülerde kişiye özel renk ve tasarımlarlada hizmetin en iyisini yapmaktadır.
Aşağıda örneklerini görmüş olduğunuz kırlent ve gelin bohçalarının aklın bile alamıyacağı kadar çok hayal gücünün birleştirilmesi ile birlikte kaliteli işçiliğin kombinasyonlu gördüğünüz rengarenk ürünlerin hepsi Bol’s textilde sizlere özel hizmetle mağazada yerini almaktadır.
BOLS TEXTİLE
MRS. PİLLOW