Ev Tekstili Mağazaları, Ucuzcu Akbulut'a Teşekkür Etti
- 27.09.2026
UCUZCU AKBULUT TEKSTİL’DE İKİ GÜNLÜK BEREKETİN SON GÜNÜ
Haber: Emel Benli & Ankara
27 Eylül 2026… Perde Satıcıları Haber Portalı olarak Ankara’nın dikkat çeken ev tekstili firmalarından Akbulut Toptan Ev Tekstili’nin iki günlük etkinliğinin ikinci gününe de şahitlik ettik. İlk gün olduğu gibi ikinci gün de Türkiye’nin dört bir yanından gelen değerli ev tekstilcilerini ağırlayan etkinlik, bereketi, hareketliliği ve sıcak atmosferiyle sektöre damgasını vurdu. Cemil Akbulut’un vadeli satış sisteminden nakit satış sistemine geçmesiyle birlikte fiyatlarda yaşanan ciddi düşüş, adeta etiketlerin yarıya indiği bir tablo oluştururken, kaliteden ise hiçbir şekilde taviz verilmedi. Üstelik bu avantajlı fiyatlara bir de Cemil Akbulut’un ve çalışma arkadaşlarının samimiyeti, güler yüzü ve misafirperverliği eklenince ortaya hem alıcının hem satıcının yüzünü güldüren bir etkinlik çıktı.
Sektörde artık “Ucuzcu Cemil Akbulut” ve “Ucuzcu Akbulut Tekstil” ifadeleriyle anılan Cemil Akbulut, bu unvanı sahipleniyor ve “Fiyatın hakkını verdik. Bizi ucuzcu olarak bilsinler.” diyerek fiyat politikasındaki iddiasını açıkça ortaya koyuyor. Etkinliğin ikinci gününde de Akbulut Tekstil’in deneyimli ve özverili çalışma kadrosu, Türkiye’nin farklı bölgelerinden gelen her müşterisiyle tek tek ilgilenerek satış sürecine büyük katkı sağladı. Müşteri memnuniyetini merkeze alan bu ekip çalışması, etkinliğin başarısında önemli bir rol oynarken, günün olmazsa olmazı mangal keyfi de yine devam etti. Yanan mangallar, pişen köfte ve sucuklar, samimi sohbetler ve dostluklarla Akbulut Tekstil’de alışverişten çok daha fazlasının yaşandığı güzel bir sektör buluşması gerçekleşti.
İki günlük etkinliğin sonunda Cemil Akbulut’tan sektöre dikkat çeken bir mesaj daha geldi: “365 gün etkinlik fiyatı!” Akbulut Tekstil, etkinlik boyunca sunduğu avantajlı fiyatları yıl boyunca sürdürme hedefini ortaya koyarken, Cemil Akbulut kapanış konuşmasında kendisini yalnız bırakmayan tüm müşterilerine ve dostlarına teşekkür etti. “Başarı tek kişilik değil.” diyerek çalışma arkadaşlarının emeğine de özellikle vurgu yapan Akbulut, bu iki günlük organizasyonun gerçek bir ekip çalışmasının eseri olduğunu bir kez daha gösterdi. Böylece Akbulut Toptan Ev Tekstili’nde iki günlük bereketli bir etkinlik geride kalırken, geriye bol alışveriş, bol sohbet, bol mangal ve en önemlisi müşterisinin yüzünü güldüren fiyatlarla anılan Ucuzcu Akbulut Tekstil imzası kaldı.
Akbulut Toptan Ev Tekstili / Cemil Akbulut
Adres: Gültepe Mh. Plevne Cad. Hilal Apt No: 17 / B / Altındağ / ANKARA
Gsm: 0 535 978 84 06
Whatsaap: 0532 449 38 18