davillo tekstil

METEKS ANKARA ŞUBESİ AÇILIYOR.


METEKS ANKARA ŞUBESİ AÇILIYOR.
Haber: Emel Benli & Ankara


Merkezi İzmit'te bulunan Meteks Tic. Ltd. Şti., İç Anadolu müşterilerine daha iyi ve performansı yüksek hizmet vermek için başkentimiz Ankara'da yeni bir şube açmaya hazırlanıyor. Sayın Metin Çavuş'un Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığı firma, kurulduğu günden bu yana perde sektörüne katkılarda bulunmuş ve sektörün kalkınmasında pay sahibi olmuştur. 

Brode tül, grek tül, koordineli tül, fonluk kumaş, zebra kumaş, stor kumaş, alüminyum profilleri, lama demiri gibi bir çok kolda ürün satan Meteks, stor ve zebra imalatı ile de Ankara'lı esnafa hizmet vereceği gibi civar illerede bu hizmeti aynı performansla götürmeyi hedefliyor. Bunun yanı sıra sistem toptancılarımızında kesim üzerinden ürün teğmin edebilecekleri bilgisi alındı.

65 yıllık bir geçmişe sahip olan Meteks'in İstanbul, Antalya ve Bursa'da da şubeleri bulunmakta...Ankara'nın Siteler Semti Yapıcı Sok. No: 20/ A 'da bundan böyle siz değerli Ankara'lıları ağırlamaya hazırlanan Meteks ailesini  girişimleri için kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.  

METEKS TİCARET LTD.ŞTİ
Ankara Şube: Yapıcı Sokak No: 20 / A - Siteler / Ankara
Seher KARAGÖZOGLU: 0533 143 85 26


Yorumlar

  • Hüseyin ficani
    Hüseyin ficani

    Merhabalar Bir düz fon sizin var ounlaistiyoroum .

    21 Kasım 2019 08:19

YorumYap

Lütfen aşağıdaki alanları doldurunuz.

Girilecek rakam : 708116

Lütfen yukarıdaki rakamları yazınız.