davillo tekstil

20. EVTEKSTİL FUARI EKONOMİ BAKANI NİHAT ZEYBEKCİ TARAFINDAN AÇILDI..


20. EVTEKSTİL FUARI EKONOMİ BAKANI NİHAT ZEYBEKCİ TARAFINDAN AÇILDI.

Haber: Emel BENLİ & İSTANBUL / Bu haber Muteks’in katkıları ile yapılmıştır.

Dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçileri, katılımcı firmalarla buluşturan EVTEKS İstanbul Uluslararası Ev Tekstili Fuarı 20. kez gerçekleştiriliyor. CNR EXPO İstanbul’da 21-25 Mayıs 2014 tarihleri arasında düzenlenecek fuar, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi, CNR Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erem, Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (TETSİAD) Başkanı Yaşar Küçükçalık, CNR Holding Fuarcılık Grubu CEO’su Cem Şenel’in katılımıyla açıldı.

EVTEKS Fuarı açılışında konuşan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, kendisinin de sektörden geldiğini hatırlatarak, şöyle konuştu: " Bizim ilk tanıdığımız ve gıpta ile baktığımız fuar Heimtextil idi. O dönemde Fuar’a katılmayı uzay aracına binmek kadar zor görüyorduk. Fuar’a, ilk olarak 1992 yılında bir Denizlili firma katıldı. Ardından 1994 yılında Fuar’a ben kendi standım ile katıldım. Artık bu fuarlarda en çok Türk firmalarının stantları geziliyor. Bizim ürünlerimiz kopyalanıyor. Bir zamanlar Heimtextil gibi fuarları hayal etmek mümkün değilken artık, 1000’e yakın firmanın katıldığı, 50 ülkeden alım heyetinin geldiği bir fuar düzenliyoruz."

TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi’ de binlerce insanın fuara akın ettiğini belirterek, bir zamanlar Almanya’da gıpta edilen fuarların artık Türkiye’de düzenlendiğini söyledi. Büyükekşi, 2014 yılının ilk 4 ayında 3 milyar dolar ile yüzde 10 artış gösteren sektörün ve Türkiye’nin önüne koyduğu ihracat hedefine ulaşmasının katma değeri yüksek inovatif ürünler üretmesinden geçtiğini söyledi.

Tekstil sektöründeki son gelişmelerin sergilendiği, trend ve modaya yön veren ürünlerin ziyaretçilerin beğenisine sunulduğu EVTEKS İstanbul Uluslararası Ev Tekstili Fuarı, Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (TETSİAD) ve CNR Holding kuruluşlarından İstanbul Fuarcılık tarafından organize ediliyor.

 Bu organizasyonda katılımcılarımızı yurt  içinden ve  yurt dışından ziyaret eden perakendeci ve toptancı meslektaşlarımız arasında, başkent Ankara’dan, Ankara Ticaret Odası, 17. Ev Tekstil Komitesi’de yalnız bırakmadı. 90 perakendeci meslektaşımızı ATO’nun tahsis ettiği otobüslerle fuara getiren  ve Tetsiad tarafından  konaklamanın üstlenildiği  bu seyahatte; Ev Tekstilcilerimizi ağırlayan  Tekstilkent’te bulunan GOLDEN WAY OTEL’e komite üyelerimiz Mehmet Aygün’e ve Fuat Taştekin’e  sektörümüzün kalkınmasnda gösterdikleri çalışmalarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz. ATO’17.Ev Tekstil  Komitesinin  çalışmaları ile Türkiye’de bir ilki gerçekleştirmiş ve iki meslek lisemizde mefruşatçılık sınıfı açmıştır.Bu seyahat sırasında komiteyi yalnız bırakmayan ve meslek liselerimizden biri olan Atatürk Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğretmenleri Ayhan Çakmak, Zeliha Öztekin ve Sema Ustaoğlu’na gerçekleştirmiş oldukları ziyaretten dolayı teşekkürlerimizi sunuyor, fuar boyunca görüntü ve röportajlarla karşınızda olacağızı bildiriyoruz.


2014 & 20.CNR EVTEKS FUAR AÇILIŞI / İSTANBUL


2014 EVTEKS FUARI & TETSİAD BAŞKANI / YAŞAR KÜÇÜKÇALIK


2014 EVTEKS FUARI & İRFAN KÜÇÜK - FUAT BAYATLI


2014 EVTEKS FUARI & SADIK GÜNGÖR - AHMET BAYRAM - MURAT TUNCER


2014 EVTEKS FUARI & SELİM YAVUZ - SEVİNÇ YAVUZ

Yorumlar

YorumYap

Lütfen aşağıdaki alanları doldurunuz.

Girilecek rakam : 859924

Lütfen yukarıdaki rakamları yazınız.