
Bir dev firmadan merhabalar, sevgili meslektaşlarımız. Türkiye’de bulunan firmalarımızı tanıtmaya devam ediyoruz. Bu firmalardan bir tanesi de Bursa’nın incisi Elvin Tekstil.
Haber: Emel BENLİ & BURSA / Özel Haber
Hatırlayacağınız üzere Evteks fuarında kendilerini ziyarette bulunduğumuz Elvin Tekstil’in Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Canan SÖNMEZ’i ziyarette bulunmuştuk.
54 yıllık firma üretmiş olduğu tül perde, dekoratif kumaşlar, kontrat & proje tekstilleri ve duvar kaplamaları çeşitleri ile çok farklı tasarım ve trendleri ile kendilerine çizmiş oldukları bu yolda yerlerini korumaktadırlar.
Elvin Fabrics, Chanan Designs, By elvin Kids ve Sade by elvin markaları ile 57 ülkeye ihracat yapan Elvin Tekstil iç piyasada olduğu gibi ihracattada büyük paya sahiptir.
Elvin fabrics koleksiyonda, fantazi jakarlı fonluk ve tüller, pamuk ve keten karışımlı doğal elyaf içeren kumaşlardan oluşmaktadır.
Chanan markası ile sunulan koleksiyonda güne farklı ve şık dekoratif ürün arayışı içinde olanlara; fonluk ve perdelik ürünleri sunmaktadır.
Elvin Kids, 0-12 yaş arası çocuklar için lanse edilen Elvin Kids koleksiyonu tamamı antibakteriyel olan oyuncaklı ve dünyasını geliştirecek desen ve oyuncaklı perdelik kumaş ile farklı bir ürün portföyü sunmaktadır.
Sade by elvin adı altındaki marka ise adından anlaşılayacağı üzere sade ve yalınlıktan hoşlanan kişilere özgü geliştirilen sade koleksiyondur.
Bunların yanı sıra Green Guard markası altında satılan,Trevıra Cs Yanmaz perdelik ve kumaşlar, güç tutuşur döşemelik ve perdelik, kendini temizleyen ürünler, anti bakteriyel ürünler, yağ ve leke itici ürünler, koku apreli ürünler, anti polen, havlu ve linen grubu ile kontrat bazlı; otel, iş yeri rezidance gibi farklı projelere teknik ve dekoratif ihtiyaca göre ürün ve hizmet sunmaktadırlar.Elvin Tekstil, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek kumaştan imal edilmiş duvar kaplamalarını sunmuş bulunmaktadır.
Elvin Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Canan SÖNMEZ
.jpg)








.jpg)