Değerli Ev Tekstilcileri , yıllardır yakın takibinizde olan Perde Satıcıları Haber Portalı editörü ben Emel BENLİ, sizlere evtekstili haberciliğinde hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyorum.Ben ve çalışma arkadaşlarım bundan tam yedi yıl önce siz değerli ev tekstilcilerine hizmet vermek ve bu sektörün haberlerini yapmak üzere yola çıktık.Sizlerin sesine ve önerilerinize kulak vererek kendimize misyon edindiğimiz doğru güvenilir hızlı ve yerinde görüntülediğimiz haberlerimizle siz dostlarımızın yanında olmayı kendimize görev edindik.
Sektör hakkında sizleri bilgilendirirken ,yararlı proğramlar yapmaya özen göstererek bu sektörün kalkınmasına katkıda bulunduk. Kendimize takipçi kitlesi hedefleyerek her zaman rekorlar kırdık. Videolu ve görsel haberlerle karşınızda olduk; fakat hiç bir zaman tarafsızlığımızdan ödün vermedik. Küçüğünden büyüğüne tüm firmalarımızın yanında olduk .Ve asl olan “ ne kadar çok ev tekstilcisine ulaşabiliriz “ hedefinden vazgeçmeyerek idealimizin peşinden koştuk .
Üç dilde yayın yaparak altmış dünya ülkesi üzerinden takip edildik. Peki bundan sonra ne olacak? SES BURDAN GELİYOR sloganı ile yola devam edeceğiz . İstiyorum ki bu yolda siz değerli takipcilerimize daha yakın olalım ve daha çok yararlı haberlerle sizlerin karşınıza çıkalım. Bundan sonra , sizlerden gelen istekler doğrultusunda araştırmacı yazılarım ile sektöre ışık tutmağa çalışacağım.
Ve yeni yıla gireceğimiz şu günlerde tüm camiamızın yeni yılını kutlar 2013 yılının hepinize sağlık ve bol kazançlar getirmesini dilerim.
Emel BENLİ
Perde Satıcıları Editörü