Melek Evleri Meleklere Yakışır, Fatsa’lı hanımlarada Melek gözü ile bakan ve meleklere layık hizmet sunmaya çalışan çiçeği burnunda bir mağazadan, ANGEL HOME’dan sesleniyoruz sizlere.
Haber: Emel BENLİ & Fatsa / ORDU / Bu haber MUTEKS’in katkıları ile yapılımıştır.
Perde, Ev Tekstili, Duvar Kağıdı ve Dekorasyon ürünleri ile Angel home mağazası iki ay önce Fatsa’lılara bu sektörde nezih, farklı ve kaliteli hizmet vermek için ortakları Sayın Levent YAVUZ, Sayın Namık KAHVECİ, Sayın Cemal YAZICI tarafından hayata geçirilmiştir. Sadece hizmette değil çalışanlarınında nezih olduğu bu mağaza aynı zamanda U.S. POLO ve Brillant’ın bayisidir.
Şu anda mağazanın başında ortaklarından Levent YAVUZ, satış elemanı Uğur TOKBAŞ, Sibel YAVUZ ve montajda ise Ömer CİVELEK bulunmaktadır. Bu dört genç perdecimiz meslek ideallerini bu mağazada gerçekleştirmek üzere yola çıkmışlardır. Kalitenin yanı sıra kılık kıyafet ve davranışları ile de profosyonelce hareket eden ANGEL HOME’un çalışanların amacı Fatsa’ya ve Fatsa’lılara özel oluşlarını hissettirmek ve nezihliyi yaşatmaktır.
" Fatsa’da perdeci çok fakat ortaya güzel iş çıkaran perdeci yok, bizde bu duruma istinaleyin bir perdeci mağazası değil; nezih hizmet veren bir mağaza açmaya karar verdik " diyen mağazamızın satış elemanı Sayın Uğur TOKBAŞ bu cümlelerle melek evini bizlere çok güzel özetlemiş oldu.
Konusunda eğitimli elemanla çalışmak mağazanın kalkınmasında ve reklamında büyük rol oynar; bu durumdan dolayı mağaza sahibi Sayın Levent YAVUZ’u seçimlerinden dolayı kutluyor ve başarılar diliyoruz.
Tüm güzelliklere layık olan Fatsa’ya böylesine bir mağaza kazandıran girişimci ruha sahip olan Sayın YAVUZ’u, Sayın KAHVECİ,yi Sayın YAZICI’yı kutluyor, Ev tekstiline bulundukları katkılarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.
.jpg)
.jpg)
Levent YAVUZ
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
Uğur TOKBAŞ
.jpg)
Sibel YAVUZ
.jpg)
Ömer CİVELEK
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
ANGEL HOME & PERDE- EV TEKSTİLİ-DUVAR KAĞIDI-DEKORASYON ÜRÜNLERİ
İletişim: M. Kemal Paşa Mah, Reşadiye Caddesi No: 27 & Fatsa / ORDU
Tel: 0. 454. 424 09 10
www.perdesaticilari.com özel haber