davillo tekstil

MUTLU PERDE & İSMAİL TURAN / KEŞAP / GİRESUN


Trabzon’dan Giresun’a doğru yol alıyor ve elbette ki Giresun’un Keşap ilçesine uğramadan gitmiyoruz.

Haber: Emel BENLİ & Keşap / GİRESUN / Bu haber MUTEKS’in katkıları ile yapımıştır.

Küçük fakat çok nezip bir ilçeden, insanlarının çok cana yakın ve neşeli olduğu KEŞAP’tan sesleniyoruz sizlere. Giresun’a on dakika uzaklıkta olan Keşap, Giresun’un güzel ilçelerinden biri. Bu şirin ilçemizde Trabzon Maçka’lı 1970 doğumlu, sekiz yıldır kendi mağazasını işleten ve toplamda yirmi yıldır bu camiaya hizmet veren, altı yıldırda hiç aralıksız MUTEKS’ile çalışan Mutlu Perde’nin sahibi Sayın İsmail TURAN’ı sizlerle tanıştırmanın keyfini yaşıyoruz.

Toplam beş kişi ile Giresun ve civar köylere perde ve ev tekstilinde hizmet veren Mutlu Perde, bünyesinde birde atölye barındırarak kendi işini zamanıda yapmanın artılarını yaşıyor.

Ağır başlı aynı zamanda güler yüzlü olan perdecimiz Sayın İsmail TURAN, " Artık bize Giresun yolu gözüküyor, Keşap ilçesi bizi doyurdu " cümleri ile işini büyülteceğinin sinyanlerini veriyor.

" İlk önce beşeri ilişkilere sonra ticari ilişkilere bakarız " diyen Muteks’in müdüresi Sayın Zeynep TEK cümlesinde Sayın TURAN ile olan samimi ve içten güçlü bağı böyle ifade ediyor. Elbette ki bu sevgiye karşılık veren Sayın İsmail TURAN, aynı samimi ve içten duygularını kendi müşterilerine de yansıtıyor ve " bizi artık doyurdu " dediği Keşap’a minnet duygularını dile getiriyor.

İSMAİL TURAN

MUTLU PERDE

İletişim: Atatürk Bulvarı, Trabzon Caddesi No: 22 / Keşap / GİRESUN

Tel: 0.454. 641 40 92

www.perdesaticilari.com özel haber

 

 

 

Yorumlar

YorumYap

Lütfen aşağıdaki alanları doldurunuz.

Girilecek rakam : 924574

Lütfen yukarıdaki rakamları yazınız.