davillo tekstil

İSTANBUL EVTEKS FUARI 4- 5 GÜN


Ev tekstili sektöründe Almanya’dan sonra dünyanın en büyük fuarları arasına giren ve bu yıl 18.si düzenlenen CNR EVTEKS fuarı 16-20 Mayıs 2012 tarihleri arasında gerçekleşti.

Haber: Emel BENLİ / İSTANBUL & Bu haber Muteks Perde Sistemleri’nin katkıları ile yapılmıştır.

TETSİAD ve KOSGEB’in destekleri ile CNR Uluslararası Fuarcılık tarafından düzenlenen fuara bu yıl 1000 yakın firma katıldı. Bunların içinde 130’u yabancı gerisi yerli firma olurken, beklenilen ziyaretçi sayısının düşük olduğu görüldü. Bu yıl fuara renk katan " Osmanlı harem anlayışını konu alan " bir harem salonu ile fuar renklendirildi. Bu salona fuarın dördüncü günü sinema sanatçımız Türkan ŞORAY ziyareti ile renk kattı. Yine aynı gün içinde İstanbul Belediye Başkanı Sayın Kadir TOPBAŞ’ta gelerek, TETSİAD Başkanı Sayın Yaşar KÜÇÜKÇALIK, CNR Fuarcılık Yönetim Kurul Başkanı Sayın Ceyda EREM ile birlikte katılımcı firmalarımızı gezerek onlara moral desteğinde bulundular.

Her yıla oranla ziyaretçi sayısının az olduğu fuardan yurt dışına ihracat yapan firmalarımızın bu durumdan etkilenmediği gözlendi. Biz perde satıcıları haber portalı da beş gün boyunca fuarda bulunarak videolu haberlerimizle katılımcı firmalarımızın olduğu kadar ziyaretcilerimizin de nabzını sizler için tuttuk. Her şeyi ile bir yılı daha geride bırakan Ev tekstilcilerimizle bir sonraki fuarda buluşmak üzere.

Fuarla ilğili tüm videoları videolar bölümümüzden izleyebilirsiniz.

 

www.perdesaticilari.com

Yorumlar

YorumYap

Lütfen aşağıdaki alanları doldurunuz.

Girilecek rakam : 657441

Lütfen yukarıdaki rakamları yazınız.