Efor 20 - 23 Mayıs 2025 Tarihleri Arasında Hometex Ev Tekstili Fuarında.
Haber: Emel Benli / Antalya
Sektörümüzün Mekanik Perde Sistemleri İmalatçısı ve aynı zamanda Tül Perde Toptancısı Efor, büyümeye devam ediyor.
İstanbul ve Ankara’dan Türkiye genelindeki ve yurt dışındaki bayilerini Antalya / Side’de güzel bir tatilde buluşturan Efor, son yıllarda kendisinden oldukça bahsettiriyor.
Almanya’da açmış olduğu şubesi ile Avrupa ülkelerinin geneline ürün satışı gerçekleştiren Efor, kaliteli ürünleri ile Avrupa’da da oldukça beğeni topluyor.
İstanbul Efor Mekanik Perde Sistemleri Yön. Kur. Başkanı Sayın Yılmaz Söyler ile gerçekleştirdiğimiz özel röportajda, 20 ve 23 Mayıs 2025 tarihleri arasında düzenlenecek olan " Hometex Ev Tekstili Fuarı” için hazırladıkları ürünlerini görücüye çıkartmak üzere 6. Hall, G – 10 nolu standımıza tüm perdecilerimizi bekliyoruz.” Diyen Yılmaz Söyler, fuarların önemine değindi.
Fuar ziyaretlerinin kişisel gelişim artırdığını vurgulayan Sayın Söyler, bu yıl fuarın çok verimli ve güzel geçeceğini dile getirerek tüm sektör mensuplarını Hometex fuarına davet etti.
Ankara Efor Grup Yön. Kur. Bşk. Adem Taşoluk' da, Antalya etkinliğine katılan tüm dost ve müşterilene teşekkür ederek, hayırlı işler diledi.