Efor 2025 Antalya Side Tatili’nin 2. Günü
Haber: Emel Benli / Antalya / Side
Beklenilen Efor Tatilinin ikinci gününü de harika geçiren perdecilerimiz, tüm gün havuzlarda, akua parklarda ve deniz de eğlenceli saatler geçirdiler. Side’nin en güzel otellerinden biri olan Selectum Otel’in tüm konforlarından yararlanan Efor dostları 4 gün de olsa işten – güçten, birazcık uzak kalmanın ne kadar iyi dile getirdiler.
Tercihler doğrultusunda tavla, dark, futbol, voleybol, su topu gibi aktivitelerle zaman geçiren perdecilerimiz akşam yemeğini bir arada yemenin keyfine vardılar.
Sizlere güzel kareler yakaladığımız anları, ölümsüzleştirmek için bu görselleri arşivimize koymakta elbette bize düştü.
Bu arada 2025 yılı ürün kreasyonunu lansman tadında görücüye çıkaran Efor, her zamanki gibi dostlarını taktirini alırken, ürünler yılın en trend renk ve desenlerine hakimliği ile dikkatlerimizi çekti.
İstanbul Efor Mekanik Perde Sistemleri Yön. Kur. Başkanı Sayın Yılmaz Söyler ile gerçekleştirdiğimiz çok özel röportajımızda güne sığdırdıklarımızdandı.
Bu sohbetin videosunu, yayınlayıp, şu günlerde bir çatı kuruluşumuz olan Tetsiad’tan da haberleri sizlere ulaştıracağız.
Artık son iki yıldır, ülke sınırlarını da aşan Efor Almanya şubesi ile de Avrupa’nın diğer ülkelerine de ihracat yapmaktadır.
Ankara Efor Grup ise çok yakında satın aldığı arsasında, bir inşaat girişiminde bulunacak ve en kısa sürede de kendi binasına geçecektir.
Yarın Efor’un tatil programı içerisinde planladığı gâla gecesi kareleri ile karşınızda olmayı planlıyoruz.
Biz Perde Satıcıları Haber Portalı aracılığı ile Efor Ailesi’ni takipte kalın…