Çateks Brode, 2024 Büyük Ankara Etkinliğin'den Alnının Akı ile Çıktı.
Haber: Emel Benli / Ankara
Perde Sektörü’nün membağı Bursa’dan üretimine devam eden Çateks Brode, “Büyük Ankara Etkinliği’ni,” tamamladı. Etkinliğin son gününü de diğer ilk üç günü gibi başarıyla tamamlayan Çateks, yeni etkinliklere doğru yol almak üzere tekrar kolları sıvadı.
Ankara’da ilk defa gerçekleştirdiği etkinliğinde kulvarın ürünlerini Ankara’ya getiren Çateks, tüm ürünlerde indirime giderek, bu güne kadar yapılabilecek en dip fiyat etketlerini perdecilere sundu.
Perdecileri şaşırtan etiketler, 4 gün boyunca sabit kalırken; bu etiketleri gören değerli perdecilerimiz, kış boyu yetecek kadar ürün aldılar. Aynı gün sevkiyatları yapılan ürünler; brode, armür ve dokumadan oluşan 128 renk ve deseni içinde barındıran kulvarın koşucularıydı.
Yıllarını bu sektöre adamış Çateks Ailesi, tam maraton koştuğu sektörüne bir heyecan katmak ve kışa girerken can suyu olmak üzere yol çıktı. Bu kadar ilgi ve alaka göreceğini yapıştırdığı etiketlerden dolayı ön görmüş, fakat bu kadarını da kendisi bile tahmin edememişti.
Şunu bir kere daha çok iyi anladık ki, sektörün perakende ayağına hizmet veren perdecilerimiz, artık kaliteli ürünü uygun fiyata istiyorlar.
Çünkü, dükkan kiraları, stopajlar, eleman maaşları, sigortalar derken bir çok masrafın altında ezilen perdecilerimiz, artık bu tür etkinlikleri daha sık istiyor ve yapılan organizasyonlara, da kilometreler gözetmeksizin koşarak gidiyorlar.
Çateks’te bu isteğin farkında olup, herkesten önce elini çabuk tutmuş ve bir Ankara Etkinliği’nin altına imzasını yüzünün akı ile atmıştır.
Çateks Brode'nin Bölge Sorumlusu Sayın Şaban İskender ile etkinliğin son saatlerinde gerçekleştirdiğimiz röportajımızda; kendilerini Ankara'da yalnız bırakmayan tüm perdecilerimize teşekkür eden Şaban Bey, bundan sonra arayı fazla açmadan bu tür etkinliklere devam edeceklerini ve artık kendilerinden etkinlikler hakkında haber beklememizi tembihledi. Önümüzde ki haftalarda ikincisini Kocaeli'nde, üçüncüsünü ise İzmir'de gerçekleştireceklerini sözlerine ilave eden Sayın İskender, Çateks'i takipte kalın dedi.
Satılan ürünlerin sevkiyatları da tamamlandığına göre, etkinlikte tüm eğmeği geçenlere, başta Sayın Erhan Aydın olmak üzere sektörümüz adına herkese teşekkürü bir borç biliyoruz.