Ankara'nın saygın perde, ev teksti,li ve manifatura toptancılarından olan Akbulut Toptan Tekstil'in Sahibi Sayın Cemil Akbulut, sevgili annesi Servet Akbulut'u kaybetmiştir.
Haber: Emel Benli & Ankara
83 yaşında gözlerini hayata yuman teyzemiz Servet Akbulut'un defni; Çankırı'nın Orta Yuva Köyü'nde yarın (28 Mart 2023 Salı günü) gerçekleştirilecektir.
Yarın bu hüzünlü günde, Sayın Cemil Akbulut'un yanında olmak isteyen tüm sektör mensuplarına duyurulur.
Biz de "Perde Satıcıları Haber Portalı" Ailesi olarak, yakın dostumuz Cemil Akbulut'a ve ailesine başsağlığı diliyor, Servet Teyzemize Allah c.c'li den Rahmet niyaz ediyoruz
.
İnna lillahi ve inna ileyhi racıun... (Biz Allahtan geldik ve şüphesiz dönüşümüz O'nadır.) Bakara süresi. 156: ayet.