davillo tekstil

Çağlayan Ev Tekstili Süleyman Çağlayan'nın Babası Vefat Etti.


Çağlayan Ev Tekstili Süleyman Çağlayan'nın Babası Vefat Etti.


Haber: Emel Benli & Ankara


Ankara’nın çok değerli bir perakende firması olan “Çağlayan Ev Tekstili’nin”sahibi sektörümüzün duayen ismi değerli büyüğümüz Sayın Süleyman Çağlaya’nın, sevgili babası Öğretmen Halil Sami Çağlayan Hakkın rahmetine kavuşmuştur.

Bir Cumhuriyet çocuğu olan ve bu duygularla büyütülen tam bir Atatürk sevdalısı olan 96 yaşında kaybettiğimiz sevgili büyüğümüz Halil Sami Çağlayan aynı zamanda, köy ensütülerinin yetiştirdiği ilk öğretmenlerindendir. Ömrünü memleketine ve memleketinin çocuklarına adayan binlerce öğrenci yetiştiren ama en büyük eseri dürüst yetiştirdiği ve topluma kazandırdığı evlatları olan bu cumhuriyet insanına Allah’tan rahmet diliyoruz.

Ankara’nın Çubuk İlçesi Dağkalvat Köyü’nde 4 Nisan 2021 Pazar günü, öğlene doğru köy mezarlığına defnedilecektir. Tüm sektör mensuplarımıza duyurulur.

Biz Perde Satıcıları Haber Portalı Ailesi’de, tüm Çağlayan Ailesi’nin bu acı gününe ortak oluyor, merhume Allah’tan rahmet,  aileyede başsağlığı diliyoruz.  

İnna lillahi ve inna ileyhi racıun...(Biz Allah’tan geldik ve şüphesiz dönüşümüz O’nadır.) Bakara Süresi:156. Ayet.

İrtibat: Süleyman Çağlayan: 0533 394 53 02

Yorumlar

  • Aydın Benli
    Aydın Benli

    Allah gani gani rahmet eylesin, başınız sağolsun.

    03 Nisan 2021 12:51

YorumYap

Lütfen aşağıdaki alanları doldurunuz.

Girilecek rakam : 873392

Lütfen yukarıdaki rakamları yazınız.